تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

انتقاد پاپ از «معامله قرن»

انتقاد پاپ از «معامله قرن» رهبر کاتولیک های جهان درباره عدم حل عادلانه کشمش‌های منطقه خصوصا مسئله فلسطین هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 February 23
کد خبر: ۳۶۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان روز یکشنبه در سخنانی در ایتالیا بر لزوم حل و فصل عادلانه مشکلات غرب آسیا تأکید کرد و تلویحا از طرح سازش تحمیلی دولت آمریکا به فلسطینی‌ها انتقاد کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» پاپ فرانسیس روز یکشنبه حین دیدار از شهر بندری «باری» در جنوب ایتالیا در سخنانی در زمینه برقراری صلح بین کشورهای منطقه مدیترانه، نسبت به هرگونه راه حل صلح غیرعادلانه بین فلسطین و اسرائیل هشدار داد.

 

رهبر کاتولیک‌های جهان در سخنان خود از وجود کشمکش بین فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها، با خطر یافتن راه حل ناعادلانه و در نتیجه بحران‌های جدید در منطقه اشاره کرد.

 

پاپ فرانسیس در این سخنرانی از سیاست‌های عوام گرایانه انتقاد کرد و گفت: «سخنان برخی سران در زمینه اشکال جدید عوام‌گرایانه موجب هراس من می‌شود.»

 

پاپ فرانسیس همچین از موج جدید پناهجویان و عواقب تغییرات اقلیمی ابراز تاسف کرد.

 

دولت آمریکا ماه گذشته از طرح موسوم به «معامله قرن» رونمایی کرد. این طرح در صورت تحقق، بخش بزرگی از کرانه باختری را به رژیم صهیونیستی می‌بخشد، قدس اشغالی را به پایتختی صهیونیست‌ها به رسمیت شناخته و حق بازگشت را از آوارگان فلسطینی سلب می‌کند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار